Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.
16.990 Ft
12.900 Ft
Kedvezmény: 24%
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Elérhetőség: KÉSZLETEN
Gyártó:
Nem értékelt
Megbízható Bolt
Eredeti Parfümök
Ingyenes szállítás
Visszavásárlási garancia

Pepe Jeans Celebrate EDP 80ml Női Parfüm Teszter

Kiszerelés
80ml
16.990 Ft
12.900 Ft
Kedvezmény: 24%
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Kívánságlistára teszem

Leírás

Kiadás éve: 2019
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: gyantás-vaníliás
Összetétel: fej   - pattogatott kukorica, gesztenye, fehér bors
szív - kaviár, whiskey, vizes tónusok, olasz szalmagyopár,
alap - vanília, tonkabab, kasmír, gyanta.

Ez a parfüm egy rendkívül egyedi és meglepő illatkombinációval indul, ahol a pattogatott kukorica és a gesztenye meleg, édes jegyei összeolvadnak a fehér bors kaviár pikáns és izgalmas aromájával. A whiskey karakteres és gazdag fás illata dominál a középső jegyekben, amit a vizes tónusok frissessége tökéletesen kiegyensúlyoz, létrehozva egy modern és merész illatélményt. Az olasz szalmagyopár különleges és ritkán használt illatkomponense adja az alapjegyet, amely egyedi karakterével hosszan megmaradó és emlékezetes lezárást biztosít ennek a különleges és avantgárd parfümnek.

100%-ban eredeti és 100%-ban az eredetivel megegyező illat, amely nem az eredeti csomagolásában, hanem egy fehér/fekete univerzális dobozban, esetenként doboz nélkül érkezik. Gyártótól függően a teszterek kupak nélkül is érkezhetnek. Ezeket alapvetően kiállítani, kipróbálni szánták, de tökéletesen alkalmasak használatra is, hiszen az illat összetétele megegyezik a csomagolt változatéval. Ha magadnak vásárolsz és nem ajándékba akkor ideális választás lehet, mert a teszter kiszerelés mindig kedvezőbb árú, mint az originált csomagolású.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére