Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.
89.990 Ft
72.900 Ft
Kedvezmény: 19%
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Elérhetőség: KÉSZLETEN
Gyártó:
Nem értékelt
Megbízható Bolt
Eredeti Parfümök
Ingyenes szállítás
Visszavásárlási garancia

Kilian Gold Knight EDP 50ml Férfi Parfüm

Kiszerelés
50ml
89.990 Ft
72.900 Ft
Kedvezmény: 19%
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Kívánságlistára teszem

Leírás

Kilian Gold Knight egy elegáns és fényűző parfüm, amely a dúsgazdag életérzést képviseli. Ez a szívszorítóan gyönyörű illat igazi kincsként ragyog a bőrön, és olyan érzést kelt, mintha valódi aranyat viselnénk magunkon.

Az illat megnyitása egy lenyűgöző bergamott és citrusos jegyekkel kezdődik, amelyek finoman keverednek a vanília, a méz és az édes mandula illatával. 

A Kilian Gold Knight parfüm tökéletesen kiegyensúlyozott illat, amelynek alapjában a fehér fás jegyek dominálnak, és amelyek a szívet az álmok birodalmába repítik. A pazar illatkompozíció nyomán a Gold Knight egy olyan parfüm, amely az élet minden területén megállja a helyét, és ami az elegancia és a luxus megtestesítője.

Ez a parfüm azoknak a férfiaknak és nőknek ajánlott, akik az egyedi és kifinomult illatokra vágynak, és akik számára az igazi luxus az apró részletekben rejlik. A Kilian Gold Knight parfüm egy valódi ékszer a parfümök koronáján, amelyet bármikor bátran viselhetünk, és amelynek illata mindenkit lenyűgöz majd.

Kiadás éve: 2017
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: gyantás-fás
Összetétel: fej   - ánizs, bergamott
szív - méz, vanília
alap - pacsuli.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére