Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.
28.900 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó:
Nem értékelt
Megbízható Bolt
Eredeti Parfümök
Ingyenes szállítás
Visszavásárlási garancia

Gucci Bloom EDP 50ml+ Body Lotion 50ml Női parfüm

Kiszerelés
50 ml
28.900 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás

Kiadás Éve:

2017

Típus:

Eau de Parfum (EDP)

Illatcsalád:

virágos

Összetétel:

jázmin, tubarózsa, kuszónövény

A Gucci Bloom egy kifinomult, nőies, virágos illatkompozíció, amelyet a természet és az elegancia ihletett. Modern üvegcséje olyan illatfelhőt rejt magában, amely azonnal felidézi a tavaszi virágok illatát és egy érzéki, romantikus atmoszférát teremt. Az összetevők listája egyedi és figyelemre méltó, amelyek egymást kiegészítve alkotnak egy csodálatos illatot.

Jelentős mértékben tartalmaz jázmin akkordokat, amelyek az első pillanattól kezdve megragadják az érzékszerveket. Ezt követi a tubarózsa lágysága, ami egyedi frissességet ad az illatnak. Harmadik összetevője pedig az úgynevezett Rangoon creeper kúszónövény, amely egy trópusi növény és az illatot finom fűszerességgel gazdagítja. Ezek az összetevők harmonikusan egyesülnek és egy olyan összetett illatot hoznak létre, amely időtlen eleganciát sugároz.

Ez a parfüm azon nők számára készült, akik szeretik az életet, a természetet, és akik boldogságot találnak az apró dolgokban. Egy olyan virágos illat, amelynek megjelenése és összetétele egyaránt varázslatos. Elsősorban a tavaszi és nyári hónapokban fejti ki hatását.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére