Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.
28.420 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó:
Nem értékelt
Megbízható Bolt
Eredeti Parfümök
Ingyenes szállítás
Visszavásárlási garancia

Gucci Bamboo EDP 75ml Női Parfüm Teszter

Kiszerelés
75 ml
28.420 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás

Kiadás éve: 

2015

Típus: 

eau de parfum

Illatcsalád: 

virágos

Összetétel: 

bergamott, liliom, narancsvirág, ylang-ylang, vanília, ámbra, szantál

A Gucci Bamboo egy nőies és elegáns parfüm, amelyet 2015-ben dobtak piacra. Ez az illat egy gyengéd, mégis határozott virágos-fás kompozíció, amely a bergamot frissességét, az ylang-ylang érzéki esszenciáját és az ámbra meleg jegyeit ötvözi. A Bamboo tökéletesen megtestesíti a modern nő erősségét és finomságát, kínálva egy kiegyensúlyozott, mégis markáns illatélményt, ami kifinomultságot sugároz a mindennapokban.

A teszter 100%-ban eredeti és 100%-ban az eredetivel megegyező illat, amely nem az eredeti csomagolásában, hanem egy fehér/fekete univerzális dobozban, esetenként doboz nélkül érkezik. Gyártótól függően a teszterek kupak nélkül is érkezhetnek. Ezeket alapvetően kiállítani, kipróbálni szánták, de tökéletesen alkalmasak használatra is, hiszen az illat összetétele megegyezik a csomagolt változatéval. Ha magadnak vásárolsz és nem ajándékba akkor ideális választás lehet, mert a teszter kiszerelés mindig kedvezőbb árú, mint az originált csomagolású.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére