Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.
15.900 Ft
10.490 Ft
Kedvezmény: 34%
Maximálisan rendelhető mennyiség: 3!
Elérhetőség: KÉSZLETEN
Gyártó:
Nem értékelt
Megbízható Bolt
Eredeti Parfümök
Ingyenes szállítás
Visszavásárlási garancia

Giorgio Armani Code Colonia Deo Stift 75ml Férfiaknak

15.900 Ft
10.490 Ft
Kedvezmény: 34%
Maximálisan rendelhető mennyiség: 3!
Kívánságlistára teszem

Leírás

Kiadás éve: 2017
Típus: eau de toilette
Illatcsalád: fougere
Összetétel: rózsabors, narancs, bergamott, amyl salicylate, zsálya, narancsvirág, vaníliavirág, tonkabab, amberwood

Giorgio Armani újdonsága, az Armani Code Colonia citrusos, fás, elképesztően elegáns illata valószínűleg bekerül a legkeresettebb férfi illatok közé!

Az energiával és frissességgel teli új kompozíció alkotói megőrizték az eredeti Code illat karakterét, hozzáadva egy érzéki érintést a narancsvirág erejével.

Az Armani Code Colonia egy könnyű viselet, mely vonzóvá és kifejezővé teszi viselőjét. Hihetetlen frissességet, könnyedséget és férfiasságot sugároz.

Giorgio Armani újdonsága, az Armani Code Colonia citrusos, fás, elképesztően elegáns illata valószínűleg bekerül a legkeresettebb férfi illatok közé! Az energiával és frissességgel teli új kompozíció alkotói megőrizték az eredeti Code illat karakterét, hozzáadva egy érzéki érintést a narancsvirág erejével. Az Armani Code Colonia egy könnyű viselet, mely vonzóvá és kifejezővé teszi viselőjét. Hihetetlen frissességet, könnyedséget és férfiasságot sugároz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére